Korusähkeet ja adressit yritys- ja yhteisöasiakkaille

Tietosuojaseloste

Tämä on Paalumedia Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 24.4.2018

Rekisterinpitäjä
Paalumedia Oy

Verkkokaupat: www.muistaminen.fi, www.suru.fi, www.onnittelu.fi, www.korusähke.fi, www.suruadressit.fi, www.lyxtelegram.com ja www.cardletters.com

Kurimontie 13
89600 SUOMUSSALMI
y-tunnus: 0971446-4

Yhteydenotot
Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: myynti@paalumedia.fi.

Käyttäjän suostumus
Huomioittehan, että tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tilaustietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot
Paalumedia Oy kerää ja käsittelee vain em. verkkokauppojen osalta henkilötietojanne kun teette tilauksen verkkokaupastamme. Verkkokaupoissamme ei ole varsinaista kirjautumista ja näin ollen myöskään kirjautumiseen perustuvaa asiakasrekisteriä.

Henkilötietoja käytetään vain tilauskohtaiseen asiakaspalveluun, tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne
Paalumedia Oy:n työntekijöillä ja Paalumedia Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus
Tilausrekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Tilausrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

TUOTTEESTA
Tilattu tuote
Hinta ja verotiedot
Määrä

TILAAJAN
Etunimi
Sukunimi
Yritys
Y-tunnus
Postiosoite
Postinumero
Kaupunki
Maa
Sähköposti
Puhelin

VASTAANOTTAJAN
Etunimi
Sukunimi
Yritys
Katuosoite
Postinumero
Kaupunki
Maa

Pulse247 Oy:n järjestelmissä joihin tilaustiedot on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet
Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet em. verkkokaupojemme sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti.
Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikaisilla evästeillä pidetään tallessa esimerkiksi osoitetiedot, jotta käyttäjä ei joudu tallentamaan yhteystietojaan uudestaan ne kerran syötettyään kassalla.
Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Adwords: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Google Analytics Solutions: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Käyttäessänne verkkokauppojemme www.muistaminen.fi, www.suru.fi, www.onnittelu.fi, www.korusähke.fi, www.suruadressit.fi, www.lyxtelegram.com ja www.cardletters.com sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Back to Top

Suosituimmat haut

suruonnitteluhenkilöasiakkaat